Välj en sida

Ansök 

Vill du gå Bibelskola Sthlm?

Vi har några få platser kvar! Skicka en intresseanmälan.

Så här ansöker du till
Bibelskola Sthlm:

 

Du ansöker via Kaggeholms Folkhögskola och ett program som heter Schoolsoft. För att komma till Bibelskola Sthlm på hemsidan för Kaggeholms Folkhögskola kan du klicka här.

I ansökan får du svara på ett antal frågor. Dessa ställer vi för att få en bild av dig som person och var du är i din resa med Gud. Huruvida du svarar ja eller nej på frågorna gällande kyrka och tro påverkar därför inte antagningen. När du skickat in din ansökan kommer vi att boka in en tid för intervju med dig online. Efter ansökan samt personlig intervju kommer du att få ditt antagningsbesked.

 

Vad kan du förvänta dig?

Du kan förvänta dig ett fantastiskt år tillsammans med Gud där du får bra undervisning utifrån Bibeln ifrån flera lärare och pastorer. Du kommer också få delta själv i diskussioner, samtal och egna reflektioner. Utöver detta kommer du få göra ditt år tillsammans med klasskamrater, som precis som du, ger ett år till Gud och kanske får du vänner för livet.

 

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Du kommer gå heltidsstudier och förväntas vara i skolan måndag-torsdag.
  • Utöver detta kommer du få praktisera i en församling fredag, lördag eller söndag.
  • Går du i Stockholmsklassen förväntas du att vara med på alla skolgemensamma aktiviteter som finns på Kaggeholm, så som stadsjakt, fokus-samlingar, julfest, en del konserter och andra samlingar.
  • Vi åker på en resa tillsammans under våren.
  • På hösten åker vi till en lägergård tillsammans måndag-onsdag. Dessa dagar kallar vi för Encounter.